Dostupni linkovi

Mitrovica: U Bošnjačkoj mahali ranjena dvojica dečaka


Ilustracija
Dvojica dečaka - Srbin inicijala F.Z. i Goranac inicijala A.Š. ranjeni su u subotu u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice, saopštila je Kosovska policija.

Direktor Zdravstenog centra Milan Ivanović saopštio je da su dečaci nožem zadobili ubodne rane u predelu leđa, da su smešteni na hiruškom odeljenju i da je njihovo zdravstveno stanje stabilno.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić rekao je da se incident dogodio oko 12.40 sati u naselju Bošnjačka mahala, ali da za sada nisu poznati motivi i počinioci tog krivičnog dela.

On je, međutim, rekao da je policija privela dvojicu mladića zbog pokušaja ubistva dvojice maloletnika u naselju Bošnjačka mahala. Obojica su u međuvremenu pušteni da se brane sa slobode.

Privedeni su D.K. (17), kao glavni osumnjičeni, i B.S. (18), obojica iz Bošnjačke mahale.

Policija je pretragom terena pronašla nož kojim je izvršeno to krivično delo a slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

Bošnjačka mahala je multietničko naselje u severnom delu Mitrovice u kome živi Srbi i Albanci.
  • 16x9 Image

    Jasmina Šćekić

    Od 2003. godine radi kao novinar informativne redakcije Radija Kontakt Plus u Kosovskoj Mitrovici. Kao dopisnik Radija Slobodna Evropa za područje severnog Kosova radi od 2004. godine.

XS
SM
MD
LG