Dostupni linkovi

SNS: Pavličićeva vlast otuđena od građana i realnosti


Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je vlast gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića otuđena od građana i od realnog sagledavanja političkih činjenica.

Ovakva konstatacija se može izvesti na osnovu saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke, u kome piše da još postoji skupštinska većina u Novom Sadu koju predvodi DS, navodi novosadski SNS.

Naprednjaci ističu da sve ono što su proteklih godina iznosili o Pavličiću potvrđuje saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine, "kao dugogodišnjeg koalicionog partnera Demokratske stranke u Novom Sadu i nekoga ko najbolje poznaje Igora Pavličića".

"Potpuno je očigledno da kod gospodina Pavličića više nije u pitanju samo gola borba za vlast i interese njegove stranke, već se radi i o strahu od suočavanja sa zakonom", ističe se u saopštenju i dodaje da kroz tu prizmu treba posmatrati i "pokušaje Pavličića da samo njemu znanom matematikom, preko Srpske radikalne stranke, očuva ono što se očuvati ne može".

U SNS-u kažu da činjenica da radikali postaju najpoželjniji partner novosadskim demokratama dovoljno govori o stanju "političkog očaja" u kojem se nalazi i Pavličić i stranka koju predvodi.

Naprednjaci na kraju saopštenja ističu da pokrenuti točak promena u gradu više ništa ne može zaustaviti i da se "mandat najlošijeg gradonačelnika u istoriji Novog Sada bliži kraju".
XS
SM
MD
LG