Dostupni linkovi

Glavni odbror SNS o promeni vlasti u Novom Sadu i Beogradu


Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana danas u Centru "Sava", najavljeno je iz te stranke.

Potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović rekao je da će najveći deo sednice GO biti posvećen pripremama za Skupštinu SNS 29. septembra, na kojoj će biti izabrani predsednik stranke, Predsedništvo i članovi GO.

Lider naprednaka Aleksandar Vučić najavio je juče da će na toj sednici biti reči i promeni vlasti u Novom Sadu, kao i o eventualnoj smeni vlasti u Beogradu, o čemu odluku treba da donese Glavni odbor SNS.

"Razgovaraćemo o tome na Glavnom odboru. Znate, veoma poštujem prijatelje i stranačke koelege iz Novog Sada, ali o takvim stvarima će odlučivati Glavni odbor i Predsedništvo stranke", rekao je juče Vučić.

Vučić je tako prokomentarisao izjavu prvog čoveka novosadskih naprednjaka Miloša Vučevića, koji je rekao da je SNS obezbedila većinu za promenu vlasti u Novom Sadu i izrazio uverenje da ista promena treba da se dogodi i u Beogradu.

Sednica će početi u 11 sati i biće delimično otvorena za medije, odnosno novinari, snimateljske i fotoreporterske ekipe moći će da prisustvuju sednici dok traje uvodno izlaganje v. d. predsednika SNS Aleksandra Vučića. Po završetku sednice, Vučić će se obratiti novinarima, navodi se u saopštenju.
XS
SM
MD
LG