Dostupni linkovi

Tužilaštvo Srbije zatražilo proveru porekla listićaRepubličko javno tužilaštvo Srbije zatražilo je od policije da proveri navode u vezi sa poreklom i autentičnošću glasačkih listića koje je Srpska napredna stranka pokazala javnosti tvrdeći da je reč o izbornoj kradji.

"Tužilaštvo je zahtevalo od policije proveru svih navoda u vezi sa poreklom i autentičnošću listića koji su juče javno prezentovani od strane predstavnika Srpske napredne stranke, kao i da li je to uticalo na regularnost izbornog procesa", kazao je agenciji Beta portparol Tužilaštva Tomo Zorić.

Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić optužio je juče vladajuće stranke za "brutalnu izbornu kradju koja je po obimu veća od izborne kradje koja se desila u septembru 2000. godine".

Nikolić i zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić doneli su juče na konferenciju za novinare ispred Doma Narodne skupštine vreću punu glasačkih listića za koje tvrde da su pronadjeni u kontejneru i da su to glasovi sa samo jednog biračkog mesta.
XS
SM
MD
LG