Dostupni linkovi

Veljović: Steže se obruč oko Darka Šarića


Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je danas u Budvi da se steže obruč oko odbeglog krijumčara narkotika Darka Šarića.On je dodao da bi bjeguncu bilo najbolje da se sam preda.

"Mislim da se steže obruč oko njega. Ostajem pri ranijoj ocjeni da će on, ipak, doći sam da se preda" , kazao je Veljović izveštaču Tanjuga u Budvi, gdje se održava skup šefova policija regiona.

Ponovio da lično vjeruje da se Šarić krio u Južnoafričkoj Republici, ali da od policije te države nikada nije bilo zvanične potvrde te informacije.

Veljović je najavio rasvetljavanje niza ubistava počinjenih u Crnoj Gori i Srbiji, navodeći da su u pitanju obimne istrage.

"U pitanju su ubistva koja su se dogodila u Beogradu i Crnoj Gori. Ubijeđen sam da će mnoga ta krivična dela biti rasvetljena. Mislim da je stvorena klima i na jednoj i na drugoj strani da na tom planu imamo izuzetnih pomaka" , naveo je Veljović.

On je istakao da je saradnja policija Srbije i Crne Gore izuzetno dobra, s tim što je sada još intenzivirana.

"Mislim da naše zemlje imaju dobre policije, koje su primjer jednog dobrog rada" , kazao je direktor policije Srbije.

Veljović je dodao da Srbiju i Crnu Goru veže put ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji, koji zahtijeva efikasnu borbu protiv svih oblika kriminala i korupcije.
XS
SM
MD
LG