Dostupni linkovi

Marović zaprijetio Đukanoviću političkim obračunom


Marović u pismu Đukanovića upozorava da bi mogao napustiti DPS i početi politički rat protiv njega, ako nastavi da ga ugrožava.

Potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović poslao je prije 14 dana pismo šefu partije Milu Đukanoviću u kojem je navodno nagovijestio da će se povući iz partijskog vrha ako se nastavi pritisak na njega i moguće nakon toga ući sa njim u politički obračun, potvrdilo je “Vijestima” više izvora iz DPS-a.

Pismo je Đukanoviću stiglo pretprošlog četvrtka, ali još nije poznat konkretan povod za njegovo slanje.

Mogućnost koja se pominje u neformalnim razgovorima je da je Marović imao informacije da se u Budvi, nakon što su već šest mjeseci u pritvoru bili Marovićev brat Dragan, bivši gradonačelnik Rajko Kuljača i Đorđe Pinjatić, spremaju nova hapšenja i to ljudi koji su mu izuzetno bliski.

Nekoliko dana nakon što je pismo stiglo do Đukanovića, sa čim su odmah bili upoznati ostali potpredsjednici partije, u DPS-u je prostrujala priča kako je navodno Marović dostavio kovertiranu ostavku. Međutim, prema tumačenju sagovornika “Vijesti” iz Đukanovićevog okruženja, riječ je o pismu u kojem Marović, sebi svojstvenim rječnikom, Đukanovića upozorava da bi mogao napustiti DPS i početi politički rat protiv njega, ako nastavi da ga ugrožava.
XS
SM
MD
LG