Dostupni linkovi

Advokat Mladića: Ništa nije pronađeno u kući


Miloš Šaljić, advokat porodice Mladić, rekao je danas Srni da pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije nisu ništa našli prilikom pretresa stana Darka Mladića, sina haškog optuženika i bjegunca Ratka Mladića, u Beogradu.

"Ja se nalazim u stanu, gdje je bio Darko, djeca su otišla u školu i vrtić. Pretres je bio korektan, sve je bilo u redu i pretres se privodi kraju", rekao je Šaljić.

Na osnovu naredbe tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića, pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije rano jutros su započeli pretres stana Darka Mladića.

Cilj pretresa je potraga za dokazima i tragovima koji bi ukazali na mjesto gdje se skriva Ratko Mladić, navedeno je u saopštenju Tužilaštva za ratne zločine Srbije.

Policija je u proteklih 15 godina u više navrata pretresala objekte koji pripadaju Darku Mladiću, a prilikom tih pretraga, iako nije pronađen sam bjegunac, zaplijenjena je, kako se navodi, izvjesna količina novca i materijala koji bi mogli poslužiti u istrazi.
XS
SM
MD
LG