Dostupni linkovi

Na mafijaškoj "listi za odstrel" i ime predsjednika Tadića



Odbjegli šef narko mafije Darko Šarić i članovi njegova klana pripremili su plan likvidacije srpskog državnog vrha i policajaca, a za tu namjenu su pripremili 30 miliona eura, prenosi index.hr.

Nakon što je policija saznala za plan, pojačano je obezbijeđenje državnih službenika. Budžetom za likvidacije finansirale bi se akcije prikupljanja podataka o osobama koje rade na akciji "Balkanski ratnik", pa zastrašivanja, pripreme i same likvidacije, piše Press.

Prema srpskim bezbijednosnim službama postojala su dva popisa onih koje treba maknuti. Na prvom su se nalazile osobe koje sudjeluju u akciji "Balkanski ratnik", dok su se na drugom popisu našli i srpski predsjednik Boris Tadić, specijalni tužilac Miljko Radisavljević, ministrica pravde Snežana Malović te državni sekretar Slobodan Homen.

Likvidacije su trebali izvršiti plaćene ubice i profesionalci u tome poslu iz Srbije i Crne Gore. Nakon što su srpske bezbijednosne službe dobile te popise, sada traže te ubice koje su trebale maknuti dobar dio srpskog državnog vrha.
XS
SM
MD
LG