Dostupni linkovi

NUNS osudio prijetnje novinaru Jugoslavu Ćosiću


Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je prijetnje i uvrede koje je nekadašnji blizak prijatelj crnogorskog premijera Ratko Knežević uputio novinaru Jugoslavu Ćosiću.

"Bivši novinar Ratko Knežević, daleko poznatiji kao bivši prijatelj i kum Mila Đukanovića, poručio je Ćosiću, nakon njegovog intervjua sa Nebojšom Medojevićem, da nije ništa drugačiji od ubica i kriminalaca koje, ubacuje, u program', naveo je NUNS.

U otvorenom pismu objavljenom na sajtu “Dejli njuz Montenegro“, Knežević je optužio Ćosića da je telefonskim uključivanjem Stanka Subotića načinio sramni čin i da je Subotićev i Đukanovićev plaćenik.

"Nemoj slučajno više da kontaktiraš ovog čovjeka, a sve ozbiljne ljude ću obavijestiti o mom iskustvu sa tobom, uključujući i vlasnike B92", poručio je Knežević Ćosiću, naglašava se u saopštenju NUNS-a.

"'Svim ozbiljnim ljudima', cjelokupnoj srpskoj, crnogorskoj i široj javnosti dobro je poznato da je upravo Ratko Knežević reputaciju 'kontroverznog biznismena' stekao zahvaljujući druženju sa kriminalcima i ubicama", naveo je NUNS.
XS
SM
MD
LG