Dostupni linkovi

Veljović: Šarić je u bjekstvu u nekoj evropskoj zemlji


Direktor crnogorske policije Veselin Veljović rekao je da se Darko Šarić, za kojim je raspisana međunarodna potjernica, ne nalazi na teritoriji Crne Gore i da će biti uhapšen ukoliko se pojavi u Crnoj Gori.

U intervjuu podgoričkom "Danu", direktor crnogorske policije rekao da je da se, prema njihovim saznanjima, Šarić koji je do prije deset dana boravio u rodnim Pljevljima, sada nalazi u jednoj evropskoj zemlji.

Podgorička štampa piše da je Šarić pobjegao iz Crne Gore i najverovatnije se nalazi u Hrvatskoj ili Švajcarskoj, gde se krije kod nekih policiji i javnosti dobro poznatih lica iz svijeta kriminala, koji su dugo van domašaja policija Crne Gore i Srbije.

Međunarodna potjernica za Darkom Šarićem i Goranom Sokovićem raspisana je po nalogu istražnog sudije Posebnog odjeljena u Beogradu, koji mjesecima u saradnji sa međunarodnim policijama vodi opsežnu istragu protiv kriminalne grupe od dvadesetak ljudi koji se sumnjiče da su dio lanca krijumčarenja kokaina iz Urugvaja u Evropu, preko Crne Gore i Srbije.
XS
SM
MD
LG