Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Krajem sedmice o ubistvu Ivane Hodak


Načelnik Ureda ravnatelj policije Dubravko Novak izjavio je danas da policija više neće svakodnevno izvještavati o rezultatima kriminalističke obrade ubojstva Ivane Hodak, već će krajem tjedna sazvati prvu konferenciju za novinare o tom brutalnom ubojstvu u središtu Zagreba.

Policija iz dana u dan nastavlja s obavijesnim razgovorima i kriminalističkom obradom u kojoj surađuje i s policijama iz susjednih i drugih europskih zemljama, a obrađuju se i podaci koje svakodnevno dostavlja Centar za kriminalistička vještačenja, kazao je Novak.

Ponovio je da još nisu odlučili raspisati novčanu nagradu za informacije koje bi pomogle u otkrivanju ubojice jer prije toga treba iscrpiti čitav niz mogućnosti u okviru kriminalističke obrade. Ponovno je odbacio i tvrdnje da je posao na mjestu zločina obavljen nestručno.

"Kriminalistički dio na licu mjesta obavljen je stručno po svim uzusima kriminalističke znanosti, a sve pojedinosti oko vrste oružja, kalibra ili nalaza obdukcije čiste su špekulacije i konstrukcije jer policija nije davala nikakve podatke", rekao je Novak

XS
SM
MD
LG