Sedmica u slikama

Uživanje u snegu u glavnom gradu Kirgistana, Biškeku (epa-EFE/Igor Kovalenko)

Sunčani dan u centru Kijeva. (Reuters/Gleb Garanich)

Reka Drina u BiH, snimljena iz vazduha, čiji ekosistem je ugrožen tonama neočišćenog smeća (AP/Kemal Sofic)

Jahač sa suri orlom tokom lovačkog festivala u malom planinskom selu Tuura-Suu 250 kilometara jugoistočno od Biškeka, Kirgistan (AP/Vladimir Voronin)

Balerina pleše u zamrznutom zalivu Batarejnaja u Lenjingradskoj oblasti u Rusiji, gde je planirana izgradnja terminala za žito. Svojim plesom pokušava da skrene pažnju na problem ugrožene prirode i sačuva obalni deo (TASS/Alexander Sokolov)

Pristalice opozicionara Nike Melie mašu zastavom Gruzije na protestu 24. februara zahtevajući njegovo puštanje iz zatvora u gradu Rustavi (Reuters/Irakli Gedenidze)

Ruskinja s konjem stoji pored grafita tokom proslave Dana zaštitnika otadžbine u Vladivostoku  (Reuters/Yuri Maltsev)

Sukob demonstranata i policije u blizini sedišta predsednika u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu. Demonstranti su izašli na ulice zbog kontroverzne presude kojom je jedan antivladin aktivista osuđen zbog pljačke i posedovanja oružja (RFE/RL/Serhii Nuzhnenko)

Dim iz dimnjaka jedne porodične kuće tokom zimskog dana u gradu Tari u Omskoj oblasti u Rusiji (Reuters/Aleksei Malgavko)

Avganistanka šeta kroz gustu maglu u Kabulu (AP/Rahmat Gul)

Policija se sukobila sa pristalicama opozicionog Pokreta za spas domovine tokom marša u kom su zahtevali ostavku premijera Jermenije Nikola Pašinjana zbog načina rešavanja krize u Nagorno-Karabahu sa Azerbejdžanom (TASS/Photolure/Hayk Baghdasarian)

Lik jugoslovenskog kantautora Đorđa Balaševića projektovan na sarajevskoj VIjećnici nakon što je saopšteno da je preminuo. Širom bivše zemlje iskazano je poštovanje umetniku preminulom u 67 godini života, od posledica izazvanih infekcijom korona virusom. 

Pakistanski dečaci skupljaju otpad za reciklažu na deponijama uz put u Peševaru (epa-EFE/Arshad Arbab)

Prosjakinja na ulicama Moskve (epa-EFE/Yury Kochetkov)

Jermenska policija ispred sedišta predsednika tokom protesta opozicije u Jerevanu (Reuters/Artyom Mikryukov)

Predsednik Opštine Tuzi u Crnoj Gori tokom protesta protiv epidemioloških mera vezanih za zatvaranje ugostiteljskih objekata koje je propisala Vlada te zemlje, a koje je ta opština odbila da poštuje