U Beogradu pronađena mrtva dvojica vladinih službenika

Vaš browser nepodržava HTML5

Dva muškarca pronađena su mrtva u Beogradu u automobilu koji koristi Ministarstvo Srbije za dijasporu, a policija sumnja da se radi o ubistvu i samoubistvu. Izvor: Infobiro

Dva muškarca pronađena su mrtva u Beogradu u automobilu koji koristi Ministarstvo Srbije za dijasporu, a policija sumnja da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Muškarci sa prostrelnim ranama koji su mrtvi pronađeni u automobilu parkiranom na Novom Beogradu u ulici Arsenija Čarnojevića ispred broja 124 su radnici su Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije.

"Reč je o vozaču Ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i Milanu Medojeviću koji je ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen", izjavio je Milorad Veljović, direktor Policije Srbije.

Medojević živi na adresi ispred koje je pronađen automobil "audi A6" registarskih oznaka BG:12-11 u kom su on i Novaković pronađeni mrtvi.

Veljović je rekao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i da je pozvao Medojevica da siđe.

Pretpostavlja se da su, kaže Veljović, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo.

Direktor policije je naveo i da je najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima. Na mesto zločina, zajedno sa kriminalističkom ekipom koja vrši uviđaj, izašli su i najviši zvaničnici Policije Srbije.

Vozilo u kom su Medojević i Novaković pronađeni mrtvi koristilo je Ministarstvio Srbije za dijasporu, a pripada Upravi za zajedničke poslove Vlade Srbije.