Sedmica u slikama

Ptica leti kraj crvene zvezde na vrhu Spaske kule u Kremlju tokom zalaska sunca u centru Moskve.

Bele rode stoje pored svog gnezda, koje su izgradile na krovu kuće u blizini grada Ferizaja (Uroševca) na Kosovu.

Ivan Fjodorov (65) pomaže ruskim vatrogascima da provere rov dug pet kilometara koji je iskopan za suzbijanje požara u sibirskoj oblasti Jakutija.

Gomila ljudi posmatra operacije spasavanja koje se izvode nakon poplava izazvanih usled proloma oblaka u pakistanskoj prestonici Islamabadu 28. jula.

Vrtlari sade cveće u bojama ruske zastave na moskovskom brdu Poklonaja.

Medicinska sestra proverava pacijenta sa COIVD-19 na bolničkom odeljenju intenzivne nege usled naglog porasta infekcije korona virusom u Teheranu.

Žena sedi na klupi ispred jedne prodavnice u Moskvi.

Porodice raseljene iz okruga zahvaćenih borbama između avganistanskih snaga bezbednosti i talibana čekaju pomoć u privremenim skloništima u Kandaharu.

Zalaszak sunca na jezeru Balaton u Mađarskoj.

Poljski vojnik učestvuje u vojnim vežbama Tri mača 2021. godine u blizini Javoriva u ukrajinskoj Lavovskoj oblasti. Domaćin vežbi je Ukrajina, a takođe učestvuju Sjedinjene Države, Poljska i Litvanija.
 

Sunčevu svetlost zaklanja dim iz šuma u požaru u ​​sibirskoj Republici Saha 27. jula.

Beskućnici spavaju pored puta u Karačiju u Pakistanu.

Ukrajinske pravoslavne monahinje prisustvuju molitvi 27. jula u Kijevu povodom obeležavanja 1.033. godišnjice hristijanizacije Kijevske Rusije

Magareća zaprega natovarena gumama duž puta u Kabulu u Avganistanu.

Takmičar koristi aparat za gašenje požara dok učestvuje u štafeti tokom Prvenstva vatrogasaca i spasavanja koje je rusko Ministarstvo za vanredne situacije održalo na stadionu Lokomotiv u Jekaterinburgu 25. jula.

Radnik sedi pored puta sa svojim alatom i čeka da ga mušterije angažuju za dnevni posao u Karačiju u Pakistanu.

Baloni iznad reke Oke u ruskom regionu Rjazanj.

Nora Gjakova sa Kosova nakon što je pobedila Japanku Tsukasu Yoshida u takmičenju u kateogriji džudo za žene na Olimpijskim igrama u Tokiju.