Sedmica u slikama

Rodbina i drugi uzvanici prisustvuju sprovodu pakistanskog tinejdžera Azana Afridija, jedne od pakistanskih žrtava brodoloma u blizini talijanske obale, u Pešavaru, Pakistan.

Djevojčice u školi u Zabulu, Afganistan.

Židovi ostavljaju kamenčiće s porukama na ceremoniji u Skoplju kojom se obilježava 80. godišnjica deportacije 7.144 makedonskih Židova u nacistički njemački koncentracijski logor Treblinka u martu 1943.

Osoblje osiguranja i pristaše prate vozilo u kojem se nalazi bivši pakistanski premijer Imran Kan u Lahoreu na skupu predizborne kampanje za pokrajinsku skupštinu Punžaba.

Šetnja pored patrijaršijskog doma Krutitskoye podvorye u Moskvi.

Ploča s natpisom "Nastavni rad 23. marta" u učionici škole uništene granatiranjem u selu Prudjanka u ukrajinskoj regiji Harkiv.

Ljudi šetaju Crvenim trgom pored katedrale Vasilija Blaženog (lijevo), Lenjinovog mauzoleja (u sredini), Spaske kulea i zida Kremlja (desno) u Moskvi.

Policija u pratnji zdravstvenih radnika dok djetetu daju cjepivo protiv dječje paralize u Karačiju, Pakistan.

Vrane na nebu iznad Bukurešta.

Žena dodiruje fotografiju svog preminulog sina na Zidu sjećanja na poginule branitelje Ukrajine na ceremoniji obilježavanja Dana volontera u Kijevu, 14. mart.

Pristaše Konzervativnog pokreta i proruske platforme Alt-Info trgaju zastavu EU na skupu ispred zgrade parlamenta u Tbilisiju.

Djevojka bez marame preskače vatru na tradicionalnoj gozbi u Teheranu.

Novinari lome olovke ispred Narodne skupštine Republike Srpske na protestu zbog najave kriminalizacije klevete u bosanskohercegovačkom entitetu RS, Banja Luka, 14. mart.

Pogled na stan oštećen u granatiranju u Bahmutu, Ukrajina, 15. mart.