Sedmica u slikama

  • RSE

Ukrajinski vojnik na željezničkoj stanici u Kramatorsku oprašta se od supruge koja ga je posjetila tokom kratke pauze od dužnosti na frontu.

Muškarci voze motor nakon što su kupili balone u obliku srca na pijaci cvijeća na Dan zaljubljenih u Islamabadu 14. februara.

Okupljeni kosovski Srbi učestvuju na protestu u Sjevernoj Mitrovici protiv odluke centralne banke zemlje koja je ciljala na korištenje srpskih dinara za gotovinske transakcije.

Ljudi gledaju par kostura koji se ljube u sklopu instalacije pod nazivom "Dok nas smrt ne rastavi" tokom događaja za Dan zaljubljenih u Bukureštu.

Patke na zaleđenom ribnjaku u Moskovskom zoološkom vrtu.

Karnevalski plovak koji prikazuje ruskog predsjednika Vladimira Putina kako otvara usta i pokušava progutati Ukrajinu  tokom godišnje karnevalske parade Ružinog ponedjeljka (Rosenmontag) u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Rumunka Michael Valentina Cambel učestvuje na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova u Sofiji, Bugarska.

Jermeni hrišćani slave Trndez, praznik pročišćavanja, ispred crkve Svete Ane u Jerevanu.

Talibanski službenici bezbjednosti čuvaju stražu tokom ceremonije dobrodošlice povratka dva posljednja afganistanska zatvorenika iz Guantanamo Baya, na aerodromu u Kabulu.

Muškarac prelazi ulicu u centru Kijeva na sunčani zimski dan, usred ruskog napada na Ukrajinu.

Oleksiy Pryhorov iz Ukrajine takmiči se na FINA Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Dohi, Katar.

Bugarski farmeri protestuju zbog poljoprivrednih subvencija i zakona u Sofiji 13. februara.

Slavljenik nosi masku tokom tradicionalnog karnevala Buso u Mohaču u Mađarskoj.

Pakistanska policija u Lahoreu hapsi pristalice pakistanske stranke Tehrik-e-Insaf bivšeg premijera Imrana Khana dok protestiraju protiv navodnog klevetanja na nacionalnim izborima u toj južnoazijskoj zemlji.