Sedmica u slikama

Deca gledaju u devojku obučenu u kostim sirene tokom posete akvarijumu u Jekaterinburgu  (TASS/Donat Sorokin)

Čas joge u parku u pakistanskom gradu Lahoru tokom jake magle (AP/K.M. Chaudary)

Šetnja pored visokih smetova snega u Boljšoj Nikitskajoj ulici u centru Moskve (TASS/Valery Sharifulin)

Šetnja kroz drvored dok pada sneg sa grana u selu Ljubučnaj u blizini Moskve (AFP/Yuri Kadobnov)

Članovi društva Hladna voda ćaskaju u ledenim vodama smrznutog jezera u Veresegijazu u Mađarskoj (epa-EFE/Peter Lakatos)

Publika u istočne azerbejdžanske provincije u Iranu prati obraćanje preko video linka vrhovnog verskog lidera, ajatolaha Alija Hameneija (AFP/Khamenei.ir)

Pas sa plavom dlakom u kavezu jedne veterinarske bolnice u Nižnjem Novgorodu, u Rusiji, gde je na ispitivanju. Nekoliko uličnih pasa sa plavom dlakom pronađeno je u blizini napuštene fabrike koja je proizvodila hemikalije u Džerdžinsku. (Reuters/Anastasia Makarycheva)

Pecaroši na zamrznutoj reci Dnjepar u Kijevu (Reuters/Valentyn Ogirenko)

Para iznad termoelektrane u Moskvi, pored koje je spomenik sovjetskom kosmonautu Juriju Gagarinu (AP/Pavel Golovkin)

Ples na pešačkom nadvožnjaku tokom kišnog dana u Tbilisiju (epa-EFE/Zurab Kurtsikidze)

Raketa nosač sa ruskom teretnom letelicom Progress MS-16 lansirana je do Međunarodne svemirske stanice sa rakete na kosmodromu Bajkonur u Kazahstanu 15. februara. (Reuters/Roskosmos)

Radnici u pakistanskom gradu Peševaru skupljaju komade iskorišćenih guma kako bi ih reciklirali  (epa-EFE/Bilawal Arbab)

Žena na motoru sa balonima u obliku srca tokom Dana zaljubljenih, 14. februara, u pakistanskom gradu Karačiju (AFP/Rizwan Tabassum)

Russian women holding roses and signs form a human chain using Valentine's Day to express support for the wife of jailed opposition leader Aleksei Navalny and political prisoners, in St. Petersburg on February 14. (AFP/Olga Maltseva)

Okupljanje u Novom Sadu u Srbiji u večeri 19. februara nakon što je saopšteno da je preminuo pevač poplaran širom bivše Jugoslavije Đorđe Balašević. Sličnim okupljanjima u gradovima država nastalih raspadom nekadašnje zemlje iskazano je poštovanje umetniku preminulom u 67 godini života, od posledica izazvanih infekcijom korona virusom. 

Pristalice kosovskog pokreta Samoopredeljenje slave pobedu na parlamentarnim izborima, Priština, 14. februar (AFP/Armend Nimani)

Feministkinja tokom protesta u Minsku sa fotografijama žena uhapšenih tokom višemesečnih protesta. Više od 33.000 ljudi privedeno je u nasilnom suzbijanju protesta protiv vladavine Aleksandra Lukašenka nakon osporenih izbora u avgustu 2020. za koje su njegovi protivnici rekli da su namešteni kako bi produžili njegovu vladavinu. (AFP)

Sumo rvačice na državnom takmičenju u Rusiji 14. februara (TASS/Yegor Aleyev)