Sedmica u slikama: 2 - 9. avgust

Izraelski ultraortodoksni Jevreji posmatraju dok policija vrši uviđaj nesreće u kojoj je Palestinac bagerom udario u autobus usmrtivši jedno, a lakše ranivši pet lica, Jerusalim (AFP/Gali Tibbon)

Pravoslavni sveštenik baca automobilsku gumu na aktiviste pokreta "Majdan - samoodbrana" koji su se sukobili sa borcima volonterskog Kijevskog bataljona na Trgu nezavisnosti, 7. avgust. (AFP/Sergei Supinsky)

Dijete iz jugoistočne Ukrajine čeka ispred izbjegličkog kampa u Donjecku, (AFP/Andrei Kronberg)

Irački vojnici pucaju na militante Islamske države. Prizor iz sela Jurf al-Sakhr, 45 kilometara zapadno od Bagdada. (AFP)

Djeca se igraju u blizini ratom razorene Dar-ul-Aman palate, predgrađe Kabula. (epa/Hedayatullah Amid)

Mladi Pakistanac zarađuje za život sakupljajući materijal koji se može reciklirati. Fotografija načinjena u luci Karachija. (Reuters/Akhtar Soomro)

Žiteljka Nepala posmatra krajolik. Selo Lamo Sanghu, 80 kilometara sjeveroistočno od Kathmandua. (AFP/Prakash Mathema)

Desetar Temur Dadiani (22), dvostruki vojni amputirac iz Gruzije, postavlja svjetski rekord u što većem broju izvođenja planche varijante skleka, 3. avgust. (AFP)

Pakistanac Saeed Ajmal hvala loptu tokom treninga u Galli, neposredno pred njegov prvi meč protiv selekcije Šri Lanke. (Reuters/Dinuka Liyanawatte)

Proizvodnja posebne poslastice u tvornici slatkiša u Jalalabadu, 4. avgust. (Reuters/Parwiz)

Ostaci malezijskog aviona MH17 u blizini mjestu pada letjelice, selo Rozsypne u istočnoj Ukrajini. (epa/Jerry Lampen)

Iračka djeca se igraju u zoni gradilišta jednog objekta u sjevernom području Mosula. Tu su se sa svojim roditeljima sklonila nakon što su njihove porodice pobjegle od iračkih militanata i kurdskih snaga. (AFP/Amer Al-Saadi)