Prvi Oscar za Michelle Yeoh, 'ponos Malezije'

Michelle Yeoh preuzima nagradu za najbolju glumicu u glavnoj ulozi za "Everything Everywhere All at Once" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

James Hong, lijevo, i Jamie Lee Curtis dolaze na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Jamie Lee Curtis preuzima nagradu za najbolju glumicu u sporednoj ulozi za "Everything Everywhere All at Once" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

Ke Huy Quan, dobitnik nagrade za najbolju izvedbu glumca u sporednoj ulozi za "Everything Everywhere All at Once" pozira u prostoriji za novinare na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

Michelle Yeoh, lijevo, uzbuđeno reagira u publici dok prima nagradu za najbolju glumicu u glavnoj ulozi za "Everything Everywhere All at Once" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angeles. Jamie Lee Curtis, desno, i Ke Huy Quan vide se pored nje.

Edward Berger, naprijed u sredini, prima nagradu za "All Quiet on the Western Front" iz Njemačke, za najbolji međunarodni dugometražni film na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu. Slijeva stoje Daniel Bruhl, Malte Grunert, Albrecht Abraham Schuch, Felix Kammerer, Antonio Banderas i Salma Hayek.

Edward Berger, centar, preuzima nagradu za "All Quiet on the Western Front" iz Njemačke, za najbolji međunarodni igrani film na dodjeli Oscara u nedjelju. Slijeva stoje Daniel Bruhl, Malte Grunert, Albrecht Abraham Schuch i Felix Kammerer.

Elizabeth Olsen stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Brendan Fraser stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu

James Hong stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Florence Pugh stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Sigourney Weaver stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Antonio Banderas, lijevo, i Nicole Kimpel dolaze na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Cate Blanchett stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Ariana DeBose snima selfie s obožavateljima na tepihu na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Jessica Chastain stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Steven Spielberg stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023. u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Brendan Fraser preuzima nagradu za najbolju glumačku izvedbu u glavnoj ulozi za "The Whale" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

Izvedba pjesme "Naatu Naatu" iz "RRR" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta 2023. u Dolby Theatreu u Los Angelesu

Ruth E. Carter preuzima nagradu za najbolju kostimografiju za "Black Panther: Wakanda Forever" na dodjeli Oscara u nedjelju, 12. marta  2023., u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

Voditelj Jimmy Kimmel spušta se padobranom na pozornicu dodjele Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Samuel L. Jackson stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Angela Bassett stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.

Michelle Yeoh stiže na dodjelu Oscara u nedjelju, 12. marta 2023., u Dolby Theatre u Los Angelesu.