Čudnovato kroz objektiv u aprilu 2023.

Loši vremenski uvjeti, koji su doveli i do ovog prizora, više puta su prekinuli masters golf turnir u Augustu, Džordžija, SAD, 7. april.

Izvođenje joge na krovu nebodera MahaNakhon u Bangkoku, Tajland, 8. april.

Tvornička proizvodnja petardi uoči novogodišnjeg festivala u Kimbulapitiji, Šri Lanka, 12. april.

Arheolog pokazuje drevnu kamenu ploču na kojoj su Maje vjerovatno bilježili rezultate takmičenja u igri s loptom. Ploča je pronađena na lokalitetu Maya Chichen Itza, Meksiko, 11. april.

Žena pozira u Barbie kutiji na skupu World of Barbie u Santa Monici, Kalifornija, SAD, 12. april.

Udaranje loptica na poligonu za golf u Mapleu, Ontario, Kanada, 12. april.

Poklonici mažu se cinober puderom na festivalu "Sindoor Jatra" u znak dobrodošlice dolasku proljeća i nepalske Nove godine u Baktapuru, Nepal, 15. april.

Na Svjetski dan cirkusa, mađarski umjetnik Laszlo Simet mlađi prelazi preko Dunava na žičanom užetu na visini od 30 metara, Budimpešta, 15. april.

Šetnja vrtom Alnwick koji posjeduje najveći broj stabala japanske trešnje sorte taihaku na svijetu - 329, u Northumberland, Velika Britanija, 18. april.

Uživanje u velikom jointu na neformalnom godišnjem prazniku konoplje u Denveru, Colorado, SAD, 20. april.

Posjetitelji izloženi magli, svjetlu, mirisima i zvukovima na izložbi Flood islandskog muzičara Jonsija (Jon Thor Birgisson), člana benda Sigur Ros, u Nacionalnom nordijskom muzeju u Seattleu, Washington, SAD, 21. april.

Kišobran kao zaštita od sunca u Bankoku gdje je temperatura dosegla rekordnih 45,4 stupnja Celzija, Tajland, 22. april.

Zvijezde i tragovi meteora iznad memorijalnog kompleksa bitke kod Didgorija tokom noćne kiše meteora, Gruzija, 22. april.

Umjetnica GloRilla na pozornici Coachella Valley Music & Arts Festivala u Indiou, Kalifornija, SAD, 23. april.