Opatovac: Jednodnevna stanica za izbjeglice

Izbjeglice sa Bliskog istoka šetaju prihvatnim centrom Opatovac, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj. Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Čovjek drži dijete u naručju dok stoji u redu ispred šatora u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj. Ovdje policija vrši registraciju izbjeglica sa Bliskog istoka. Nakon registracije izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Porodica stoji ispred šatora u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Papir Crvenog križa na koje su portreti izbjeglica koje su izbubile kontakt sa svojom familijom. U prihvatnom centru Opatovac se se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice sa Bliskog istoka nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Izbjeglice sa Bliskog istoka stoje u šatoru nakon registracije u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Dječak drži hranu i piće dok čeka registrovanje u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Pogled kroz prozor šatora na izbjeglice sa Bliskog istoka koje čekaju autobuse u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Policija vrši registraciju izbjeglica sa Bliskog istoka u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Član humanitarne organizacije traži obuču koju će dati izbjeglicama sa Bliskog istoka koje su iz Srbije došle prihvatni centar u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Djevojčica gleda kako član humanitarne organizacije dječaku oblači čarape u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Dječak stoji sa svojom porodicom ispred šatora u kojem policija vrši registraciju izbjeglica u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Pogled iz šatora na porodicu koja ide prema autobusu u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Izbjeglice sa Bliskog istoka stavljaju torbe u autobus kojim ce napustiti prihvatni centar u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Izbjeglice sa Bliskog istoka stavljaju torbe u autobus kojim ce napustiti prihvatni centar u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.

Izbjeglice sa Bliskog istoka prolaze pored šatora u prihvatnom centru u Opatovcu, pored grada Tovarnik u Hrvatskoj.Ovdje se vrši registracija izbjeglica koje su iz Srbije došle u Hrvatsku. Nakon registracije, izbjeglice nastavljaju put prema Sloveniji, većina izbjeglica želi da stigne u Njemačku.