Pozitivna CG zbog Đukanovića napustila Skupštinu

Poslanici Pozitivne Crne Gore napustili su danas sjednicu Skupštine, nakon oštre polemike sa premijerom Milom Đukanovićem.

Đukanović je, tokom premijerskog sata, nakon navoda poslanika Mladena Bojanića, kazao da iz govora poslanika Pozitivne govori nervoza predsatvnika stranke koja je na Cetinju izgubila 40 odsto podrške za godinu, u Nikšiću toliko za gotovo tri mjeseca.

‘’Iz ovog izlaganja govori glas osnivača stranke, predstavnika medijske mafije u Crnoj Gori, koji su osnovali stranku sa namjerom da odbrane svoj kriminal. Pad tiraža medijske mafije i pad popularnosti partije koja je formirana da bi branila medijsku mafiju očigledno proizvodi paniku kod jednih i kod drugih’’, rekao je Đukanović.

Nakon toga, reagovao je poslanik Pozitivne, Dritan Abazović.

‘’Prvi i poslednji put da bilo kome od ovih ljudi ovdje kažete da su došli ovdje da bi branili interese mafije. Ovo je poslednji put da je poslanicima Pozitivne neko rekao da su došli ovdje da bi štitili medijsku ili bilo koju mafiju’’, rekao je Abazović.

Nakon polemike, tokom koje je Đukanović rekao Abazoviću "bitango", poslanici Pozitivne napustili su zasjedanje parlamenta.