Lider SNP napušta parlament


Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić najavio je da će sutra ili preksutra podneti ostavku na mesto poslanika u crnogorskoj Skupštini.

Milić je objasnio da je Glavni odbor SNP-a počeo realizaciju Odluke od 22. aprila prošle godine, o određivanju poslanika te partije

\"U toj odluci jedna od stavki je bila, na moj izričit zahtev, da ću da podnesem ostavku na mesto poslanika u maju 2010. godine. Upoznao članove Glavnog odbora da podnosim ostavku na mesto poslanika u ponedeljak ili utorak, videću već na koji način ćemo to uraditi", rekao je Milić Radiju Antena M.

Zajedno sa Milićem, ostavke će podneti i njegove kolege Milorad Bakić i Milisav Ćorić.

On je kazao da je tražio, kao i kolege, da to bude sad, da ne bi dovodili u bilo kakvu dilemu članove i simpatizere SNP-a da li se radi ili ne radi o problemima.

“To je potrebno sada da se uradi, jer bi verovatno, s obzirom na to da se planira da u maju budu lokalni izbori, neko od političkih neistomišljenika SNP-a pokušao da to iskoristi u svojoj kampanji i u dokazivanju da nije sve kako treba u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore”, kazao je Milić.