Dostupni linkovi

Osumnjičenom za ubistvo u Mladenovcu pritvor do 48 sati


Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za masovno ubistvo kod Beograda
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:37 0:00

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za masovno ubistvo kod Beograda

Više javno tužilaštvo u Smederevu odredilo je U.B. iz Dubone, osumnjičenom za ubistvo osmoro ljudi i ranjavanje 14 osoba, zadržavanje od 48 sati i u tom roku biće saslušan, objavljeno je na sajtu tog tužilaštva.

U saopštenju VJT u Smederevu navodi da je U.B. 4. maja osumnjičen da je u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja ubio osmoro, a 14 osoba povredio.

Tužilaštvo je saopštilo da je u prostorijama koje je osumnjičeni koristio pronađena veća količina oružja i municije, i da je on tokom bekstva pretio ubistvom taksisti, te ga prinudio da ga odveze do sela kod Kragujevca, gde je u toku prepodnevnih časova 5. maja pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

VJT u Smederevu navodi da na osnovu do sada preduzetih dokaznih radnji i obaveštenja prikupljenih od građana, postoje osnovi sumnje da je U.B. odgovoran za krivična dela teško ubistvo, nelegalno posedovanje oružja i eksplozivnih materija, kao i otmica, prenosi Beta.

XS
SM
MD
LG