Dostupni linkovi

Telekom Srbija negirao da je otpisao dug ili davao zajmove TV Pink


Zgrada kompanije "Telekom" u Beogradu
Zgrada kompanije "Telekom" u Beogradu

"Telekom Srbija" negirao je u utorak (6. oktobra) da je ta kompanija ikada otpisivala dugove ili davala zajmove televiziji Pink.

"Povodom neistinitih informacija i insinuacija koje su se juče (5. oktobar) pojavile u javnosti, a tiču se naše saradnje sa televizijom Pink, kompanija 'Telekom Srbija' želi da obavesti javnost da naša kompanija nikada nije otpisivala dugove, niti davala zajmove televiziji Pink", navodi se u saopštenju "Telekoma".

Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ranije je navela da je iz "pouzdanih izvora" dobila informacije da je "Telekom" neosnovano otpisivao dugove i zajmove Pinku.

"Volela bih da Tužilaštvo istraži tvrdnje do kojih sam došla, ne mogu da tvrdim da su tačne, ali imam osnovanu sumnju da jesu jer su izvori apsolutno relevanti", rekla je Tepić.

Dodala je da ti izvori navode da je otpisan dug od milijardu dinara a da je "Telekom" pomogao Pinku sa više od četiri milijarde za izgradnju studija rijaliti programa "Zadruge" koji se emituje na toj televiziji.

XS
SM
MD
LG