Dostupni linkovi

Na festival Egzit ove godine uz potvrdu o vakcinaciji ili antigenski test


Detalj sa festivala 2019. godine

Muzički festival Egzit (Exit) u Novom Sadu biće održan u julu ove godine, a ulaz na festival će biti omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preležali COVID-19, saopštili su 20. aprila organizatori festivala.

"Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija", piše u saopštenju.

Organizatori su napomenuli da će svi detalji vezani za ulazak na festival biti na vreme objavljeni na službenom sajtu Egzita u skladu sa budućim aktuelnim merama propisanim od Vlade Srbije.

Egzit je saopštio da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao da će festival ovog leta biti održan, "zahvaljujući veoma uspešnoj kampanji masovne vakcinacije".

Festival će biti održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće brojnih stranih izvođača, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon.

XS
SM
MD
LG