Dostupni linkovi

Dve osobe stradale u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Bajina Bašta


Do nesreće je došlo tako što se mini bus sa 18 putnika survao u podnožje brane kod akumulacionog jezera Rovni u zapadnoj Srbiji (fotografija sa lica mesta)
Do nesreće je došlo tako što se mini bus sa 18 putnika survao u podnožje brane kod akumulacionog jezera Rovni u zapadnoj Srbiji (fotografija sa lica mesta)

Dve osobe su nastradale od posledica saobraćajne nesreće, kada se minibus sa 18 osoba survao niz padinu na putu Valjevo – Bajina Bašta u zapadnoj Srbiji, javlja dopisnik Radija Slobodna Evropa (RSE).

U Opštoj bolnici u Valjevu od zadobijenih povreda preminula je Lj.M. (1945) iz Osečine, potvrdjeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi. To je druga žrtva ove nesreće pošto je jedna ženska osoba preminula na licu mesta.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju ujutro, 16. oktobra, kod akumulacionog jezera Rovni, kada se mini bus sa 18 putnika survao u podnožje brane.

"Hospitalizovano je 15 pacijenata i svi su sa težim telesnim povredama, dva pacijenta sa lakšim povredama vraćena su na kućno lečenje. Tri pacijenta su primljena na odeljenje intezivne nege od kojih je jedna pacijentkinja u jako lošem stanju, dok su ostali pacijenti primljeni na odeljenja hirurgije i ortopedije. Oni imaju povrede glave, ekstremiteta, karlice...", izjavio je za RSE nakon prijema povređenih dr Miodrag Radovanović, šef Intezivne nege Opšte bolnice u Valjevu.

Valjevski MUP je potvrdio da je vozač mini busa zadržan u pritvoru. Zvaničnih informacija o uzroku ove teške nesreće još nema.

XS
SM
MD
LG