Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Protestna šetnja za odbranu reka

Nekoliko hiljada ljudi okupilo se u Beogradu na protestu protiv izgradnje mini hidroelektana u Srbiji pod nazivom “Odbranimo naše reke“ u organizaciji Inicijative „Odbranimo reke Stare planine“. Kolona je od Studentskog trga, gde je okupljanje počelo, pošla u protestnu šetnju do Vlade Srbije i Narodne skupštine.

16x9 Image

Vesna Anđić

Rođena u Beogradu. Fotografijom počinje da se bavi već u srednjoj školi, a profesionalni rad počinje 1996. godine u Politici Expres. Fotografije objavljuje u novini DAN iz Podgorice, Gazeti... Od 2008. sarađuje sa RSE.

16x9 Image

Gordana Ćosić

Novinarstvom se bavi od 2008. u Produkcijskoj grupi "Mreža". Zatim prelazi na TV FOX. Bavi se uglavnom temama vezanim za korupciju, javnu politiku i finansije, kao i socijalnim temama. Dopisnik beogradskog biroa RSE postala je oktobra 2017. godine. 

16x9 Image

Iva Martinović

Posle petooktobarskih promena počinje da radi na beogradskom radiju Studio B, u početku kao novinar-reporter, a potom i kao urednik informativnih emisija. U aprilu 2007. prelazi na Radio Slobodna Evropa, gde radi kao novinar-reporter i voditelj dnevnih informativnih emisija.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG