Dostupni linkovi

Policija Srbije nastavlja potragu za nestalim Splićaninom


Ronioci traže nestalog mladića u Beogradu, 4. januar, 2022.
Ronioci traže nestalog mladića u Beogradu, 4. januar, 2022.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da policija ne odustaje od potrage za Splićaninom Matejom Perišem, čiji je nestanak prijavljen 31. decembra u Beogradu.

"Mi (policija) ne odustajemo, sve kamere smo ispratili, sve je urađeno kako je trebalo. Policija je uradila sve. Razgovarali smo i sa prijateljima i sa ocem, prolaznicima, konobarima, a na slučaju rade i ronioci i rečna policija", kazao je Vulin za televiziju Pink.

Dvadesetosmogodišnji Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, tokom noćnog izlaska.

Njegov nestanak, kako je potvrdilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je prijavio njegov drug 31. decembra 2021. u 18 časova.

I dalje traje potraga za Splićaninom nestalim u Beogradu
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:43 0:00

Ministar policije Aleksandar Vulin je ocenio da je nestanak mladića Mateja Periša kasno prijavljen, 16 sati otkako je viđen poslednji put.

"Znamo gde je iznajmljen stan, gde se kretao, ali kasno je prijavljen nestanak. Mogu da potvrdim da nije bilo nikakvog nasilja i sukoba u klubu", rekao je Vulin.

Ministar je dodao da je u potrazi angažovana Žandarmerija, jedinice rečne policije, dronovi, "sve što je u moći jedne policije".

Otac nestalog mladića pozvao je građane da jave ukoliko imaju neke informacije o njemu.

XS
SM
MD
LG