Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Žurka kao u Donjecku


Slavlje na ulicama Donjecka posle održanih lokalnih izbora samoproglašene "Narodne Republike Donjeck", 2. novembar 2014.

Nesavladiva unutrašnja potreba odvela je dvojicu poslanika SNS, bez znanja stranke ili njenog predsednika, u Donjeck i Lugansk. Sad uspravno stoje i kaznu iščekuju, a o tome će da izveste svi mediji jer cenzure nema, a sankcije su im omiljena tema. Doduše ima jedna omiljenija, a to je premijer, što je i logično.

Svuda, sem u Doboju, kud on prođe, tu se dovikuje "bravo". Opet moramo da se delom ogradimo.

Strašno je, ali u Skupštini Vojvodine skoncentrisali su se oni koji to "bravo" neće da izgovore, po cenu saveza sa onim što je od šešeljevaca ostalo, baš kao i od karićevaca, a neki kažu i po cenu ono malo što je preteklo od Razvojne banke Vojvodine. Dokaza nema, jer advokati štrajkuju, a nije isključeno da će da im se pridruži i predsednik države.

Što se slučaja Vujošević tiče, tu dokazi nisu potrebni. Snimak je kratak, ali se sve vidi. A kada je o azilantima reč, možda da se ne šalimo...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG