Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Zadnji ples sa Stros Kanom i Vučićeva "lajkovanja"


Dominik Stros Kan i Aleksandar Vučić
Svi gledaju Dominika Stros Kana, a niko ne misli na ekonomiju i finansije... Izuzetak je Aleksandar Vučić. Ali samo kad nije na fejsbuku. Većina ipak daleko više prati same Vučićeve reakcije, a poneki najavljuju i proteste. Vučić pita “a što?”, a odgovor nema ni premijer Ivica Dačić. Bez obzira što je na čelu policije, koja sve zna, osim što ne ume da objasni šta se desilo kad je unutar sebe toliko zavađena.

No, stvari idu bolje kako u policiji, tako i u biznisu. U ovom drugom, posebno bolji dani došli mitropolitu Amfilohiju. Ako on, pak, krene za Beograd, najbolje da se uputi vozom. Taman da se ovde spreme za šokove koji će uslediti, jer put će da traje barem dan i po. Dok stigne ima da zatvore i “DG” kafanu, a možda će i Zoran Babić da propliva. Mada nije neophodno. Svima savet da ne diraju Nevenu Adžemović, jer udara, gde je najosetljivije.

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG