Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Vi njima ni sankcije, oni vama najskuplji gas


Saša Radulović

Kako se lako stiže od Lazara Krstića do Saše Radulovića? Naravno u raspravi o upražnjenom mestu na čelu Privredne komore Srbije. Možda vam to komplikovano zvuči, ali je jednostavnije od objašnjenja koje se krije iza razloga zbog koga Srbija plaća najskuplji ruski gas u Evropi.

Dobro ne baš Srbija, nego Srbija i BiH. Šta se mora platiti, mi ćemo da platimo, ali će biti nezgodno ako i ono malo što za izvoz namenimo, sada ne možemo i da izvezemo.

Razapet na rusku i EU stranu, premijer nema ni trenutka predaha. Da, dobro ste čuli, i od odmora u Boru je odustao. Pokazaće se, međutim, ne zbog silnih obaveza, nego zbog špijuna. I to ne onih koji mu iz SAD-a, kao i svima drugima, prate stanje na računu, nego onih što se kriju iza krilatice - istraživačko novinarstvo.

Naš savet je da krene za Bar, vozom, imaće bar 17 sati da se odmori kako valja. Sve dolazi u obzir, pa i to da se prosto polije hladnom vodom...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG