Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Treće oko za Tita i Tviter


Tomislav Nikolić, Josip Broz Tito i Vladimir Putin

Dobar deo srpskih poslanika svakodnevno se pita koja ih je to magija opila, zašto kada vide premijera svest gube, a dlanovi sami rade. I premijer je objašnjenje potražio u časopisima koji za odgovorima tragaju sa druge strane realnog, pogotovu od kada mu autorka bivšeg "Utiska" dokaze nije obezbedila.

Da se na tu stranu nije oslonio, verovatno ni doktor Stefanović em ne bi došao u posed čuvenog "drona", tojest "letećeg helikoptera", em ne bi dokazao ispravnost sopstvene oklevetane diplome.

Samo uz pomoć više sile može se razumeti i čemu je to predsednik Putin zapravo prisustvovao 16. oktobra, baš kao i signali koje razmenjuju predsednik Nikolić i general Diković.

Na one koji po zemlji hode i protestuju, ne treba obraćati pažnju. Eto im društvene mreže pa neka se iživljavaju, mada bi najbolje bilo da pročitaju knjigu Milorada Vučelića, ne bi li shvatili kako se glad trpi, a identitet čuva.

Ili neka se odmetnu u navijače. Bilo čije, čisto oduška radi...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG