Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Sveci, Vučićevi košmari i Palmin recept


Aleksandar Vučić i Gvido Vestervele, 19. maj 2013.
Ako već neće Njegoša, onda bi mogli samog Amfilohija da proglase za sveca. Zašto da ne! To je originalna ideja taman koliko i potez Vlade Srbije, kojim se odlučuje o “Trepči” u stvarnosti podeljenoj između nas i njih. Svi problemi se mogu rešiti na večeri u porodičnom domu Vučića, kako “Trepča”, tako možda i datum.

Do Vidovdana se ipak treba strpeti, ali sasvim sigurno ni tada neće proći noćne more prvog vicepremijera. Za to nema leka, baš kao ni za ozbiljnije bolesti. Izlaz bi mogao biti, po Palminom receptu, u kik boksu ili sportu uopšte. Možda spas treba potražiti i u Čačku, ali je rizik što bi vas taj izbor mogao odvesti i u Belgiju. Što nije dobro jer će u Vojvodini, posle Deklaracije, biti kao u Belgiji. Sigurno. Jedino što oni neće imati Južni tok, ali nije isključeno da će prihod i od tog projekta negde oko njih da se sliva...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG