Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Splavarenje, Vuk kod Velje i ministar Lazar


Noćni život u Beogradu
Ako već niste iskoristili priliku i otputovali u Egipat (da, da, dobro ste pročitali), onda vam preostaje da sednete na voz i da se molite da stignete tamo gde ste naumili. To što su dva iz šina iskočila u poslednje dve nedelje, nemojte da vas plaši. Čista slučajnost. Baš kao što je slučajno pukla i vodovodna cev na na plus 30 stepeni i ostavila Gornji Milanovac, Čačak i Lučane bez vode. I to se dešava.

Desilo se i da Partizan pobedi Novi Pazar i da Crvena Zvezda izgubi od Javora, kao i da jedan golman potrči u odbranu navijača, a da jedan fudbaler popije šamare. Ali, najbitnije da su jednog fudbalera, u celoj gužvi, uspešno prodali. Taj je odustao od slavlja na nekom od beogradskih splavova. Zašto? Zato što tamo idu samo najhrabriji. Isto kao što se u Srbiju vraćaju posebno smeli, ali, pokazaće se u slučaju novog ministra finansija, nedvoljno čvrsti. Eh, ta čvrstina nikog ne krasi kao predsednika Teniskog saveza. E on se sprema, kažu, za povratak u Čačak...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG