Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Sotona napada pred Vidovdan


Fotografija 16. aprila na zvaničnom nalogu festivala Resonate Beograd, koji okuplja umetnike zainteresovane za poziciju tehnologije u umetnosti i kulturi iz celog sveta. Reč je o intervjuu sa muzičarem Ličensom snimanom u Muzeju Nikola Tesla.

Svi bi pokazali visoki stepen podrške premijeru, u danima muke i patnje koji predstoje, samo da je dozvoljeno okupljanje ispred Skupštine Srbije. Ili iza, ili na parkingu. Kad je shvatio da oko zgrade Skupštine neće lako ići, predsednik države se odlučio i javno se solidarisao nasred Brdo-Brioni skupa u Budvi. Shvatio je šta se tu događa čim je ugledao predsednicu Kosova. Ma bilo mu je jasnije da mu se zlo u lice smeši, nego što je patrijarhu kada je ugledao ljude nogu prekrštenih oko urne Nikoli Tesli. Tog časa patrijarh postade apsolutno siguran, bez da mu je iko to i tražio, da tek sad porez neće plaćati, a ako se ništa ne promeni onda ni struju. Takođe, u EPS-u kad taj prizor ugledaše, neke građane mrtvim proglasiše samo da kao Teslini potomci ne bi morali za skupu struju pare da izdvajaju ….E da, urnu će, pre ili kasnije, da izmeste kao što će i Principu će spomenik da podignu …

*****

Autor Gafa nedelje izvinjava se porodici Markov zbog emitovanja tona u kom se pominje ime njihovog maloletnog deteta u izdanju ove rubrike od 6. juna 2015. godine. Politika RSE, i moje duboko uverenje je, da u medijima identitet maloletnika mora biti potpuno anoniman. Zato se još jednom izvinjavam porodici Markov zbog nenamerne greške.

Miloš Teodorović

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG