Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Rama ode, Šešelj dođe


Prizori iz Srbije, novembar 2014.

Sudbina se zaista tako poigrala. Samo što je Edi Rama otišao, Vojislav Šešelj se vratio. Nervozan nije, ali je zaista zanimljivo da se aj prvom, al zašto i drugom premijer i predsednik nisu obradovali. Mada, priznaju sami, da su izuzetno gostoljubivi.

Najbolje bi bilo da se o narednim koracima konsultuju sa Aleksandarom Vulinom. On se Vučića odreći neće, obećava, ali bi nekom okrenuo leđa.

Šta će Srbiji Amerikanci? To se pita Vulin, a Vučić njemu u inat, ili nam nije jasno šta se događa, grli pred kamerama ambasadora Krbija.

Sreća pa zemlji ekonomski ide sve bolje, što se vidi gde god premijer ode, a svaki dan ide negde, opet na sreću, ne putuje autobusom.

Naime, autobusi su puni brojača, još nervoznijih od premijera. I tu bi se stanje dalo srediti ako bi, na primer, momcima iz tajne policije zapalo da srede i stanje u GSP-u. Kao što su počeli u Poreskoj upravi...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG