Dostupni linkovi

Taj dar iz Moskve u Srbiju je doneo premijer, a sa njim i tovar naoružanja. Ovo drugo je plaćeno, al' ne treba žaliti jer se ne zna kad može zatrebati. Možda na primer baš uskoro, ako reše da Kosovo prime u UNESKO. Naravno, preterujemu, tojest pojačavamo intonaciju baš kao, na primer, Sanja Marinković. Nije uspela da je spusti ni kada joj je došla vicepremijerka, koja je se do te mere estrade uželela da je na TV Pink otišla, a na Sajam knjiga nije ni stigla.

Tako je ostala uskraćena za tajnu pravoslavlja i četništva, ali su je prijatelji sa estrade obavestili o srpskim putevima mladog Ražnatovića. Sve se nekako desilo u sedmici svete Petke, što celoj priči daje mističan ton, a posebne nejasnoće budi u regionu Sandžaka. Ne zbog kulturnog blaga koje se u žabokrečini kiseli, već zbog ambicije koja se rađa kad drugih ideja ponestane...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG