Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Bensedin uz plate i penzije


Jin Čunšeng predsednik China Railway Construction Corporation i premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom razgovora o izgradnji pruge Beograd-Budimpešta

Samo delić tajne o merama štednje tražite, a da se i ne zapitate, šta će vam uopšte. Sve što će premijer da učini, uradiće za vaše dobro, čim se vrati iz Kine.

Do tada će guvernerka dinar da stabilizuje, te kazni mešetare i ostale. Svakako veliko iznenađenje predstoji onima iz Budimpešte, a i vama, ne zbog mera, nego ako su vam usluge notara baš neophodne.

Naš savet je da ih izbegnete, uštedite pare, i odete na koncert Dragane Mirković. Ona tu dolazi sa jedne od terapija, kako bi zaradila za "glot pasulj", iz kuhinje Zorice Brunclik.

Sve je to jako komplikovano, ali ni blizu ko odnosi između Hrvata i Bunjevaca, a možda i Srba. Sve u svemu, možda bi najbolje bilo biti nepismen, pa da veći deo zavrzlame ne razumete. Da ste od tih, sudeći po procentima, šanse su velike...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG