Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Otadžbinski grand šou


Perač prozora čisti sliku ruskog predsednika Vladimira Putina na fasadi jedne zgrade u Krasnodaru, 2011.

Protiv stranaca ništa nemamo, ali Beograd je, ipak, "naš" grad. Jedan Nemac je tu lekciju baš naučio. Što se Radomira Počuče tiče, on nit strance voli, nit se strancem oseća. Barem ne kada je u zagrljaju "majke otadžbine", što, izgleda, Srbija ipak nije.

Slično je i sa internet kreatorima koji pripremaju "Oslobodilačku vojsku Sandžaka", a sve u osvit obeležavanja godišnjice oslobađanja Beograda. Tu će možda da dođe Putin, mada ima ideja da bi trebalo pozvati predsednike svih država nastalih iz SSSR-a. Ideja je logična, ali gužva bi bila prevelika. Mada bi se premijer Vučić i sa tim izborio. Ne sumnjamo. Kao što bi za jedno popodne rešio pitanje bezbednosti u vrtićima u Novom Sadu, ali, znate, ne može ni on sve sam. Pogotovu u trenutku u kom se "Republika Srpska sprema", kako reče Dodik, baš kad je izašao od Putina. Sve vam to liči na jedan veliki "Grand šou". Kad smo kod "Granda", šta ima kod Mitrovića?

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG