Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Nit’ se vole, nit’ se druže


Kori Udovički

Ako ste prve dve nedelje propustili, sad možete sve da ukopčate. Ili drugim rečima, ako premijer sve već razume, šta će vama onda istraga. Afera "Votergejt – Vojvodina" u prvom predlogu. U drugom ćemo čestitati rođendan Putinu, zahvaliti mu se za uslugu što je zbrinuo Slobodanovu Mirjanu, potom ćemo razmisliti da li je vreme za izbore, tojest videti da li mu se hoće ili neće.

Sve to u nizu. Ako, ipak, ni tada ne shvatate dovoljno, onda garant niste završili ni fakultet. E tad, opet, premijer sa vama, vodi vas na Pravni fakultet, a potom zajedno obiđite zametke "Beograda na vodi". Ako vam u međuvremenu padne na pamet da pol promenite i to može, pod uslovom da imate dobar razlog. Kao što je pretnja penzijom. Posle svega, ukoliko vam ponestane nade, vi se obratite svetom Petru. Dolazi na adresu, u liku... Nećemo otkriti čijem. Postoji verovatnoća da ćete u tom slučaju odustati...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG