Dostupni linkovi

Ako bi želeli da sažmemo, iz Vašingtona je doneta afera od milja nazvana "vojvođanski Votergejt". A da bi vam jasnije bilo pratite trag od sestre jedne ministarke, čak i ako zanemarite zeta, dolazite do prisluškivanja. Samo ne pitajte ko koga tu reketira.

Takođe, za vaše dobro, ne silazite na Savu u Beogradu. Tamo se čuva kamen-temeljac. Uz to, ako se ne mora, nemojte ići ni u Hrvatsku ili u obratnom smeru. Nikad se ne zna kad će se raspoloženje pokvariti tamošnjem premijeru.

Strpite se dok se ne sastanu predsednica Grabar-Kitarović i predsednik Nikolić. Pod uslovom da predsednici dopuste. I naravno, ne zamarajte se sa finansijskim zakonima u Skupštini. Imate vi pametnija posla. Čitajte, na primer, novu knjigu Slaviše Lekića! Jeste postoji, ako je pronađete. Što se knjige Mirjane Marković tiče kupite, ali samo kad vam povećaju penziju…

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG