Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Kako je Vučić disciplinovao Dačića


Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

Sve sami amateri oko doktora Nebojše Stefanovića. Napadaju narod što ide sa pijace, ali i biznismene koji nikada na pijacu ne idu. No po brljivosti sa kojom to akcije preduzimaju jasno je da su u pitanju čiste šeprtlje. Teško da će njih Stefanović i dovesti u red, ali će svakako premijer. Jer ako mu je to uspelo sa Ivicom Dačićem, uspeće sa svima. Tako disciplinovan i vredan ima sve šanse da značajno unapredi i demokratiju u Srbiji, ali mu tu ambiciju ometa opozcija, baš kao i predsednica Skupštine.

Srećom mediji su slobodni, što gorantuje i dvoje najprisutnijih novinara, pomognuti starim kadarom - sa prezimenom Vučelić. Sreća je i u tome što se Kosovom još bavi samo iz sportskih razloga, te što može da se osloni i na Drecuna. Takođe, pokazuje se da je varijanta sa prvim čovekom "Srbijagasa" bila, uprkos kritikama, vrlo plodotvorna. Iz te kompanije ne samo gas, nego stižu i pilići...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG