Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Jedan mali državni udar


Aleksandar Vučić

Samo utešen skupštinskim aplauzima srpski premijer mogao je izneti pritisak koji mu je priredila opozicija. Tako utešen otputovao je u London, ali neočekivano, dok su se studenti otimali ne bi li prisustvovali njegovom predavanju, ispreči se "slučaj Sandulović".

"Teška reč" tada utrča u studio, stvar pojasni i Beba, a nekako vezu sa celim slučajem pronađe i ministar pravde, pa lančano povuče i Pajtića i Miškovića, i advokate i notare.

Možda to ne bi bilo loše jer je izgledalo kao da su svi zaboravili "Beograd na vodi". No, ispade baš suprotno. Da se sam nije javio, Tadića bi sigurno zaboravili, a sa njim i Čanka, pa opet Pajtića, pa se setismo i Đilasa.

I kada smo sve pomenuli, i svakog od njih pribeležili, shvatili smo da od sada više ništa neće moći da prođe i bez Radomira. Na celu gužvu javili su se i iz Brisela. Kažu ljudi - Ona bi kući! Za sada su joj tek imovinu stavili na odmrzavanje...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG