Dostupni linkovi

Dijalog u škripcu, isterani Jeremić i šumadinski polo


Dijalog koji je umalo počeo pre deset godina, ove nedelje se ozbiljno sapleo, do tačke na kojoj se čuju i oni koji su za to da se trio Tači-Dačić-Ešton, nikada više ne sretnu. No šta god po tom pitanju da se desi bitno je da su ruke svima čiste makar koliko Đukanoviću i Koštunici.

Takođe je bitno da je Nikolić bio u Vatikanu, gde god da je mislio da je krenuo. Naravno važno je i da Mamić više ne progovori, makar dok utakmica ne prođe. A mogla bi da ćuti i Ruža Tomašić, a kako se stvar ne bi komplikovala jedno vreme nek ne govori ni Milanović.

Problem je jedino što i da svi ućute Vuk Jeremić neće. A to bi bilo najpoželjnije. Ako vas nešto posle svega zaboli ili spopadne mučnina u Izraelu su imali jednu kameru koja sve muke otkriva. Ali su je odneli u Leskovac …. Možda se iskupimo ako goste odvedemo na polo utakmicu u Čačak. Ako ne sada, a ono uskoro….

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG