Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Dačić i Vučić u odbrani, Đoković u sporu


SC Milan Gale Muškatirović, Teniska akademija Novak, foto: Zoran Glavonjić
U biznisu, sasvim običan biznismen Milan Beko otvara političke priče. U politici premijer Ivica Dačić se brani od sasvim običnog biznismena, a prvi vicepremijer od napada sa društvenih mreža.

U međunarodnoj politici svi se opiru izjavama stranog premijera, koje je izneo na teritoriji na koju je, o gle čuda, lakše stigao nego mi. Ali to je stara priča. Novo je da je jedna od opština sa tog tla, vicepremijera proglasila za počasnog građanina, a u jednoj drugoj opštini na čiju teritoriju imamo pristup blokirali su rad domaće/italijanskog privrednog čeda.

Sve je to komplikovano, a kome je do jednostavnosti neka primeni rešenja razrađena u leskovačkom teatru. A ako vam je do tenisa – odustanite. Jer odustao je, na neki način, i Đoković. Uz to ako ste verovali da veronauka u školama ima smisla …. Poslušajte poslednji predlog.

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG