Dostupni linkovi

Gaf nedelje: Briselsko finale, pretnje Pajtiću, obračun u Segedinu


Čedomir Jovanović
Pamtićemo dijalog, ali ćemo i pamtiti da je Hašim učinio ono što Ivica nikada nije. Ustao nasred sastanka i otišao. Možda, kako bi se informisao o raspletu pod krovom Patrijaršije gde su episkopi posmatrali snimak koji javnost još čeka, a koji je proslavio vladiku Kačavendu. Uz taj snimak, priča se, strasti se lakše razbuktaju nego kad se čita Deklaracija o zaštiti prava Vojvodine. A, možda, su upravo razmišljanja o Kačavendinim žurkama odavno skrenula pažnju vodećim vojvođanskim demokratma pa su se sa zakašnjenjem od nekoliko godina dosetili da štite prava pokrajine.

Sve u svemu, reklo bi se da je najoštroumnije u raznim krizama reagovao vicepremijer Krkobabić. Nema drugog objašnjenja za toliku impresioniranost koju je izazvao kod svojih “ispisnica” pa su mu spevale divan stih. Baš kao što su i kulturni radnici zahvalni na inspiraciji koju im je doneo Zakon o javnim nabavkama. A na kraju, pazite se kad u Segedin krenete….

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG