Dostupni linkovi

Emotivni susret Tereze i Gabi sa Beograđanima


Tereza i Gabi u Beogradu, 4. maj 2012.
Tereza i Gabi u Beogradu, 4. maj 2012.
Tereza Kesovija, Gabi Novak i Meri Cetinić, velike zvezde nekadašnje jugoslovenske muzičke scene, uskoro će održati zajedničke koncerte u Srbiji.
Uoči nastupa koje publika očekuje sa velikim nestrpljenjem, Tereza i Gabi u Beogradu su se družile sa ljubiteljima njihovog dela.

Desetine obožavalaca tiskalo se isped muzičke radnje u centu grada čekajući da im Gabi Novak i Tereza Kesovija, legendarne pevačice koje mnogi nazivaju divama jugoslovenske muzike, potpišu muzičke diskove, da porazgovaraju i razmene utiske.

Bilo je puno zagrljaja, emocija, pa čak i poneka suza:


molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:01:50 0:00
Direktan link


Pevačice iz Hrvatske Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija kažu da će pod imenom "DIVE" publici u Srbiji prirediti nezaboravne koncerte od 10. do 13. maja u Nišu, Beogradu i Novom Sadu.

Nekoliko dana pred nastupe publika je u iščekivanju, a oni najnestrpljiviji požurili su na predkoncertni susret sa zvezdama koje mnogi nisu videli godinama.

Među okupljenima najviše je bilo onih iz starijih generacija, ali i mladih koji su poželeli da se sretnu sa zvezdama.


molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:01:48 0:00
Direktan link


Predstojeći koncerti osmišljeni su kao raskošni muzički vremepolovi u vreme čuvenih jugoslovenskih pop festivala, na kojima su Gabi, Tereza i Meri često pobeđivale.

Uz prateći orkestar pod vodjstvom džez gitariste Ante Gela tokom dvočasovnih nastupa izmenjivaće se na pozornici pevajući najveće hitove svojih dugogodišnjih i uspešnih karijera.

(FOTOGALERIJA: Tereza i Gabi sa Beograđanima)

XS
SM
MD
LG