Dostupni linkovi

Anđelina Džoli i Bred Pit posjetili Crnu Goru


Angelina Jolie i Brad Pitt na aerodromu u Tivtu, 06.04.2010.
Angelina Jolie i Brad Pitt na aerodromu u Tivtu, 06.04.2010.
Najpoznatiji holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli i dalje su gosti hotela „Splendid” u Bečićima gdje su odsjeli u predsjedničkom apartmanu u kojem su ranije odsjedale i druge zvijezde svjetske muzičke i javne scene kao sto su Rolingstonsi, Madona i Hulio Iglesias. To nam je potvrdio direktor Splendida Žarko Radulović rekavši da dolazak najpoznatijeg glumačkog para nije bio slučajan.

„Bred Pit je imao namjeru da dođe u Crnu Goru u svakom slučaju. Ja sam imao čast i veliko zadovoljstvo juče da se upoznam s njim i da porazgovaram. On je planirao da pokaže Anđelini Crnu Goru jer on nosi veoma lijepe uspomene iz perioda kada je snimao na početku svoje karijere jedan film. On je znao za hotel Splendid od ranije, znao je da je ovdje bila Madona. Da li mu je ona rekla za hotel, nijesam to utvrdio, ali pretpostavljam da je moguće da je ona. Smjestili su se u predsjednički apartman. Anđelina kada je vidjela prokomentarisala je da je ovo izvanredno i da bi ovdje mogli da dovedu djecu. To mi je prenio Bred Pit. Rekao sam da će nam biti veliko zadovoljstvo i čast. Rekoh - možete biti naši gosti, već sada mogu da vam garantujem za diskreciju i integritet, da vas niko ne dira. Na to mi se zahvalio, evo tu su još uvijek. Dobili su od nas jedan prigodan poklon, jednu lijepu brošuru o Crnoj Gori i naš brend - flašu vina “Premijer” iz Plantaža iz 2000 godine. Bred Pit je posebno zagledao tu flašu i obradovao se”
, priča Radulović.

On ocjenjuje da dolazak glumačkog para nije značajan samo za hotel Splendid već za Crnu Goru i region.

„Za hotel svakako, ali mene raduje jedna druga stvar, što je to za Crnu Goru i region jedan značajan trenutak. Jer Bred Pit i Anđelina Džoli ne dolaze svaki dan pogotovo ne u ovaj region koji je bio poznat po nekim drugim stvarima. Dobro je što se sada prepoznaje po ovome”, objašnjava Radulović.

Dobro čuvan par

Prema onome sto su objavili mediji u Crnoj Gori i regionu, najpoznatiji glumački par je najprije posjetio Sarajevo, a zatim izbjeglički centar u Goraždu, gdje je Anđelina Džoli boravila u svojstvu ambasadora dobre volje u Ujedinjenim nacijama čime je ukazala na probleme raseljenih u Bosni i Hercegovini. Iz
Poznata holivudska glumica i ambasadorka UNHCR-a Anđelina Džoli tokom jučerašnje posjete selu Međeđa u BiH
Sarajeva je trebalo da posjete Dubrovnik, od čega su odustali zbog medijske pompe koja je nastala, pa su potom privatnim avionom odletjeli za Tivat i u ponedjeljak se našli u hotelu Splendid.

Na naše pitanje da li je glumački par tražio bilo kakav specijalni tretman i posebne zahtjeve, direktor Žarko Radulović kaže:

„Ništa specijalno. I moj utisak i neko moje iskustvo sa tim najinteresantnijim ličnostima današnjice svjetskih razmjera je – što su veći i poznatiji to su im manji zahtjevi. I oni su veoma jednostavni ljudi sa malo zahtjeva, lijepo su večerali laganu riblju večeru, jutros doručkovali, uživaju u Bečićima, prirodi u miru. Uspjeli smo da ih sačuvamo od medija, da ih iko uznemirava, to je uostalom naš zadatak. Tako da se nadam da će ovo što su osjetili i vidjeli da ih motiviše da dođu još jedan put.”

Da hotelsko osoblje dobro čuva Breda Pita i Anđelinu Džoli od medija i svih ostalih zainteresovanih fanova, potvrdio je i urednik fotografije dnevnog lista Vijesti Savo Prelević koji se nalazi u blizini hotela Splendid i koji kaže da su svjetske agencije zainteresovane za boravak mega glumačkih zvijezda u Crnoj Gori.

“Tu su prisutne najjače foto agencije iz Evrope - Frans press, Rojters, Asošijeted press i druge. Što se tiče samog hotela, obezbjeđenje ne dozvoljava da se priđe. Sa glavne ulice čim se skrene prema hotelu, na ulici zaustavlja sekjuriti i dozvoljava fotoreporterima, novinarima i kamermanima da priđu da uđu u hotel da popiju kafu, ali pod uslovom da oprema ostane u automobilu koji se parkira u garaži. Oko hotela je nevjerovatno mirna atmosfera, s obzirom da je najpoznatiji glumački par u Bečićima. Jedino se u pozadini čuju građevinske mašine i ništa drugo”, kaže Prelević.

Ovo je drugi boravak Breda Pita u Crnoj Gori. Prvi put je došao prije 22 godine na samom početku glumačke karijere kada je glumio u filmu Božidara Bote Nikolića „Tamna strana Sunca”, romantičnoj drami u kojoj je igrao mladog Amerikanca koji na Jadranu traži lijek za oboljelu kožu. Film je sniman u Kotoru, Perastu i Svetom Stefanu daleke 1988.godine, a prema dostupnim informacijama Bred Pitt je tada bio plaćen svega 1.500 dolara po nedjelji snimanja. Snimanje je trajalo sedam nedjelja, a početak ratnih sukoba je prekinuo završetak filma koji je zbog toga objavljen tek 1997. godine.

******
Pročitajte i ovo:
Anđelina Džoli i Bred Pit posjetili izbjeglice u Goraždu
XS
SM
MD
LG