Dostupni linkovi

Anđa Marin nakon struje dobila i televizor


Zahvaljujući poduzetniku Matiji Marjanoviću iz Viteza, Anđa Marin iz Bučića kod Novog Travnika, o kojoj smo pisali u više navrata, nakon struje dobila je i televizor, te još neke kućne uređaje.

"Zar sam i to doživjela? Da konačno i ja upalim televizor nakon 70 godina života"", govorila je Anđa, a prvo što je zaželjela bilo je da skuha kavu na novom kuhalu.

"E nek ne moram više ni vatru ložit u po ljeta da bih skuhala kavu. Hvala Vam djeco eto vidite koliko mi je samo jedno kuhalo olakšalo život", govorila je Anđe dok je čekala da voda prokuva u džezvi.

"Peglala sam cijeli život ručno. Stara pegla na žar. Uzmi žar iz šporeta natrpaj u peglu i peglaj. Dimi, puš i opet ne opegla kako treba.Sada uključim na struju, natočim malo vode i evo pare i kvalitetnog peglanja", uspoređuje Anđa vrijeme do neki dan i ovo novo koje su joj omogućila nova električna pomagala.

  • Slika 16x9

    Srećko Stipović

    Diplomirao žurnalistiku na FPN "Veljko Vlahović" u Sarajevu 1987. godine. Novinarstvom se bavi od 1981. godine, a surađivao u mnogobrojnim časopisima diljem bivše Jugoslavije. Sa RSE počeo suradnju 2003. godine.

Pogledajte komentare (1)

Ovaj forum je zaključen
XS
SM
MD
LG